Over ons

In de markt opereren veel bedrijven die uw debiteurenbeheer over willen nemen. Vaak ligt hierbij de juridische incasso ten grondslag. Helaas is juridische incasso in sommige gevallen de laatste mogelijkheid uw vordering betaald te krijgen. Het is echter een dure oplossing en de kosten komen niet zelden voor rekening van de opdrachtgever, u dus. Bij Dolman Consulting ligt de nadruk op het minnelijke traject. Door de debiteur, ongeacht het betaalgedrag, altijd als klant te zien en goed samen te werken met de directie, sales en commercie, zijn de beste resultaten te behalen op het gebied van debiteurenbeheer. Wij noemen dit de Sales Sensitive Approach.
Wij nemen uw debiteurenportefeuille niet over, maar werken samen met u en wij werken voor u. Dolman Consulting beheert alleen debiteuren na overleg met u, tegen concurrerende tarieven.
Betaalgedrag wordt niet alleen verbeterd door gedegen, constructief en consequent debiteurenbeheer. Onder andere de offertes, orderbevestigingen en facturatie moeten makkelijk, snel en correct kunnen worden gemaakt, verzonden en beheerd. Net als uw financiële systemen vallen deze zaken onder het Order-2-Cash proces. Heeft u advies nodig? Ik help u graag.
Mijn naam is Jeroen Dolman, een ervaren en sociale Credit Manager met de ambitie mezelf te blijven ontwikkelen en te verbeteren. Ik haal energie uit vernieuwingen, uitdagingen en het behalen van resultaten. Mijn werkhouding kenmerkt zich als doortastend en positief met een ‘can do’ mentaliteit. Ik hou van structureel overleg, samenwerken en aanpakken. Ik ben servicegericht,  realistisch en oplossingsgericht.
Ik ben beschikbaar voor opdrachten als Interim Credit Manager en Order-2-Cash consultant en bied de mogelijkheid om u structureel van dienst te zijn wanneer u met regelmaat, maar niet fulltime, behoefte heeft aan creditmanagement.
Met mijn kennis en jarenlange ervaring, opgedaan bij meerdere bedrijven en multinationals, kan ik u uitstekend van dienst zijn.
Heeft u een vraag, dan hoor ik dat graag. Ik kom vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en te bespreken wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen.
U kunt telefonisch contact opnemen via 06 51 664 664 of een e-mail sturen naar info@dolmanconsulting.nl

 

DOLMAN CONSULTING

Goed voor uw cashflow   Goed voor uw klanten